“THE LITTLE RABBIT” ESCENIFICACIÓ

Els nens i nenes de P4 hem començat a treballar una nova història en anglès: The Little Rabbit. L’han escenificat d’allò més bé! Congratulations Globus!

The Little Rabbit

A la muntanya, en un cau, hi viuen un conillet i la seva mare. Un matí, després de despertar-se, la mare conilla diu “la mare surt a comprar. Conillet no surtis de casa”. 

Quan la mare conilla és fora, un ocell arriba al cau i diu “conillet, surt de casa, vine a jugar a pilota”. “No puc, la mare ha dit que no surti” respon el conillet. L’ocell marxa i el conillet es queda sol. 

Arriba un gat i demana al conillet que surti, però ell respon “no puc, la mare ha dit que no surti”. El gat marxa i el conillet resta altre cop sol. 

Arriba un gos, i altre cop el mateix. El conillet resta sol a casa. 

Aleshores, el conillet sent un soroll estrany i, curiós, surt del cau. Aquesta vegada a fora hi ha una serp. La serp és molt gran i se’l vol menjar. El conillet crida “mare vine! mare ajuda’m!”. Però la mare és lluny i no el sent. La serp és cada vegada més a prop i el conillet crida “mare vine! mare ajuda’m!”. 

Finalment la mare sent el conillet. Corre que correràs, la mare arriba a temps d’espantar la serp. “Conillet, ràpid, cap a casa!” exclama la mare. Una vegada dins del cau, el conillet promet a la mare que no sortirà mai més quan ella sigui fora. La mare fa un petó al conillet, i aquest, tranquil, s’adorm. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *