Emocionem-nos!

Avui hem tingut un dia molt emocionant!!
Al matí hem anat a l’Auditori, a veure l’obra “Ma, Me, Mi, Mozart!”. Hem gaudit i compartit amb la música!

IMG_4374IMG_4376

A la tarda hem tingut una visita molt especial… Els alumnes de 4t d’ESO, que al llarg d’aquest curs estan realitzant el “Projecte Pallapupas”, ens han explicat el Conte de la “Tortuga Tuga”, un conte inventat i preparat per ells, que tenia com a objectiu recordar-nos que la nostra actitud davant els problemes que podem trobar és molt important.
A més, ens han explicat qui són els Pallapupas! Que treuen somriures. Somriures màgics, que acompanyen, ajuden i calmen. L’actitud davant d’una situació és clau. La situació no canviarà, però la manera de viure-la si.

IMG_4380.JPG

Fins demà….!!
EMOCIONA’T!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *