Jornades culruals!

Al llarg d’aquesta setmana hem celebrat a l’escola les Jornades Culturals!
El projecte interdisciplinari de l’escola aquest curs és la literatura, de manera que els protagonistes a educació infantil han estat els contes! Què faríem sense ells!!
A través dels contes aprenem, recordem, experimentem i sobretot sentim emocions…!
Dimecres al matí, vam escoltar i veure de manera vivencial el conte de “La rateta que escombrava l’escaleta”.

I a la tarda…, vam poder veure una obra de teatre molt especial, representada i escrita per l’equip d’infantil… una gran sorpresa!

Dijous vam escoltar un conte molt emocionant i que ens agrada tant a petits com a grans… “La reina dels Petons”. Amb aquest conte, vam poder reflexionar sobre quan estimem a les persones que tenim al voltant, i com un simple petó ens pot treure el somriure més gran del món!

La tarda de dijous va ser de pastisseria! Elaborant les nostres mones, què bones! Uns grans pastissers!!

Avui divendres, hem pogut gaudir de les jornades esportives. Hem anat al pavelló, on els alumnes més grans de l’escola, els nois i noies de primer de batxillerat ens havien preparat jocs i activitats esportives! Mireu les fotos!! Un moment compartit entre grans i petits! GRÀCIES!!

Ha estat una setmana plena d’emocions, d’aprenentatges i vivències… Una setmana per acomiadar el segon trimestre… i ens ho hem passat d’allò més bé!!!
Molt bones vacances, gaudiu molt!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *