La calma

Ahir vam treballar l’autoestima i l’estimació a un mateix i als altres. Vam començar el dia amb música relaxant, de manera que el nostre cos es comencés a relaxar i tranquil·litzar.

Ens vam ajuntar les tres classes per la visualització de dos curts i la posterior reflexió sobre el què ens havien transmés: “Quines emocions ens ha fet sentir?” “Com es sentien els personatges?”

Primer vam mirar “Monsterbox”, que ens va fer reflexionar sobre la importància de la paciència i l’ajuda i amor entre uns i altres.

IMG_5773

Després vam visualitzar “La oveja pelada”, un curt que ens va fer reflexionar sobre la capacitat de lluitar i de que som capaços d’aconseguir-ho tot; queda prohibit els “NO PUC”. A partir d’ara hem d’intentar, per què no hi ha res impossible, potser més o menys difícil. També hem reflexionat sobre la importància d’acceptar-nos tal i com som, ja que no som només una pell, o unes mans, som persones amb sentiments i emocions.

IMG_5771

A la tarda, vam tornar a reunir-nos al gimnàs per realitzar un esport que pocs coneixíem, IOGA. Vam interelacionar-nos, els més grans vam cuidar dels més petits, i els més petits vam mimar als més grans.

Vam començar amb respiracions lentes i massatges acompanyats d’una música relaxant.

Ens vam començar a incorporar estirats, mentre tancàvem els ulls i respiràvem inflant i desinflant el globus (panxa).

IMG_5779

Seguidament, vam fer un cercle ben gran. Vam començar amb postures de ioga: l’arbre, l’estrella, la lluna, el globus…

IMG_5781

Per acabar, vam tancar els llums i vam estirar-nos de manera individual per escoltar la música i imaginar-nos LA CALMA…

IMG_5783

A vegades ens intranquil·litzem, a vegades ens sentim incapaços… Però tot té solució, podem aconseguir-ho tot. Per tranquil·litzar-nos necessitem ser conscients que estem nerviosos/es, un cop ho sabem i ho acceptem, som capaços d’arribar a LA CALMA…

Fins demà…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *