La ràbia i les relacions socials

Ahir vam treballar les relacions socials. Vam enfocar el tema des dels possibles conflictes i l’emoció que aquests ens podrien provocar.

Al matí, vam explicar el conte “Sóc un drac”. El protagonista del conte és un nen, igual que nosaltres, a qui no li agrada escoltar un NO…, s’enfada quan ho sent, i quan s’enfada es converteix en un drac!, treu foc per la boca i destrossa tot el que es troba al seu pas…

IMG_5938

Vam reflexionar sobre el què a nosaltres ens feia enfadar i ens provocava la RÀBIA, i les conseqüències que tenia… Vam pensar sobre les maneres amb les quals podríem apagar el foc vermell que se’ns encén aquesta foguera interior. La importància de la CALMA per arribar a l’ALEGRIA. La importància d’estar tranquils amb la família i els amics, per gaudir les estones que compartim.

IMG_5941

A la tarda ens esperava una bona sorpresa…

Els/les alumnes de 3r i 4rt d’ESO ens van preparar moltes sorpreses!! Diferents tallers amb activitats diverses molt divertides!! Activitats preparades pels grans de l’escola, amb molt amor pels més petits…

Vam tenir taller de maquillatge i perruqueria.

IMG_5943

Taller d’esports i jocs motrius.

IMG_5944

Taller de Xarranca.

IMG_5945

Taller de plastilina, polseretes i creació de maraques!.

IMG_5947

Va ser un dia emocionant… Un dia en el qual vam arribar a la conclusió que la RÀBIA existeix, tothom la podem sentir, que les seves conseqüències no ens ajudaven a estar contents, ni a nosaltres mateixos ni als que estimem… I que podem trobar moltes estratègies per poder superar-la! “STOP” “RESPIRO FONDO”… Les emocions són naturals, no les hem d’amagar, simplement hem de gestionar-les i saber controlar-les… Per la tarda, les possibles ràbies van marxar volant… GRÀCIES GRANS DE L’ESCOLA!!!!!!

IMG_5946

Fins demà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *