Un gran regal: L’AMOR

Ahir vam celebrar l’últim dia d’aquesta setmana tant emocionant… Quina emoció seria la idònia per aquest divendres tant especial… L’AMOR!!

Des de ben aviat, vam parlar del que era per nosaltres l’amor, si ens agradaven les sensacions que ens provocava, què significava… fins i tot, vam conversar sobre els diferents amors que podem sentir: “amor als pares”, “amor a la família”, “amor als amics”…. I… AMOR ALS AVIS I ÀVIES!! Vam reflexionar sobre la família, sobre tant que l’estimem… I vam pensar PARAULES BONIQUES per regalar als membres que tant ens cuiden, ens estimen, ens abracen…: els nostres AVIS!!! Van aparèixer les ABRAÇADES, els PETONS, les CARÍCIES… Tot allò que representa l’amor… I tot allò que ens ho permet representar-ho.
Vam rebre una gran sorpresa…!!! L’àvia d’un company va picar a la porta per… EXPLICAR-NOS UN CONTE!!! Les àvies i els avis en saben molt! Va ser un moment màgic…

2015-11-21 13.19.13

Més tard… Van arribar més avis i àvies a compartir amb nosaltres unes activitats mooolt emotives… Van jugar amb nosaltres a jocs d’educació emocional: “Emotiblocks” i “Emokids”, vam fer-nos massatges al ritme d’una cançó molt dolça… També avis i néts vam representar a un full “COM HEM FET SENTIR ALS AVIS?”, compartint sensacions i emocions… A més, els nostres estimats avis i àvies ens van fer un gran regal…: ens van escriure un missatge emotiu pels moments que ho necessitem a l’escola, que van guardar en un pot dedicat a: PARAULES BONIQUES DELS AVIS. Amb el gran matí que ens havien fet pasar els nostres avis, no podien marxar amb les mans buides… Els vam regalar les paraules boniques que havíem escrit i enganxat a primera hora, les paraules que representen L’AMOR, ja que per nosaltres, ells són la clara representació d’aquest sentiment i emoció…

2015-11-21 13.14.582015-11-21 13.23.422015-11-21 13.24.142015-11-21 13.23.162015-11-21 13.24.44

GRÀCIES AVIS I ÀVIES per aconseguir un matí especial, emotiu, inolvidable!!! Gràcies per la dedicació i l’estimació als seus néts i nétes… Ells i elles amb mirades, gestos i poques paraules demostren tot L’AMOR que comparteixen amb vostès…!!!!

A la tarda, vam veure la pel•lícula “Inside up”, en la que apareixen diferents emocions treballades al llarg de la setmana…

2015-11-20 16.10.35

A vegades no donem suficient importància al T’ESTIMO… Però, no pot convertir-se en una paraula màgica que t’omple de força i d’amor? Pot ser l’interruptor per poder canalitzar totes aquelles emocions que no ens agraden tant… Per tot això… US ESTIMEM!!!!!!!!

2015-11-20 14.52.47

Molt molt bon cap de setmana!!!!!!
Emocionem-nos sense por, i si ens fa por… abracem-nos!!!!

Una forta abraçada famílies! Gràcies per la vostra col•laboració!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *