Una visita meravellosa

Avui a la tarda, ens ha visitat la mare d’en Juanjo, i la seva germana Camila. Com que estem treballant el projecte “Els nens i nenes del món”, hem aprofitat la seva visita a l’aula i ens han explicat característiques del  seu país, Colòmbia, i a més ens han explicat un conte tradicional d’allà.

IMG_3341IMG_3338IMG_3334

IMG_3344

Els nens i nenes de la classe dels Avions hem descobert moltes coses que no sabíem del país; ja sabem els colors de la bandera colombiana, també sabem situar el país al mapa, la fauna que hi podem trobar, el menjar tradicional…

Quina sorpresa! Ens han portat un detallet per cadascun/una de nosaltres, fins i tot per la senyoreta…

IMG_3345IMG_3347

Moltíssimes gràcies…! Com ens agrada rebre visites tant inesperades…!!!!

Una abraçada molt forta família!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *