CELEBREM SANT JORDI

Aquesta setmana per celebrar  Sant Jordi hem fet varies activitats.

Hem explicat la llegenda i hem fet el dibuix en tres parts.Principi , desenllaç i final. Ens ha agradat molt.Aquests  dibuixos ens han servit per concursar en els jocs florals que celebrem cada any a l’ escola.

També hem realitzat un punt de llibre fet amb un tampó que hi havia dibuixada una rosa i l’ hem estampat en un full de diari. Després , una vegada sec , l’ hem enganxat a una cartolina i hem dibuixat la tija, les fulles i les punxes de la rosa. Ens han  quedat molt bé.

Una tarda vam anar a veure els de 6è que ens van representar La Llegenda de Sant Jordi. Vam passar una estona molt agradable ,ho van fer molt bé i vam gaudir moltíssim.

Aquí us deixo una petita mostra de les activitats que hem fet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *