VISITA AL MERCAT I LES VERDURES

Avui els nens i nenes d’Educació Infantil hem visitat el mercat Torner.

 

 

 

Hem visitat les parades on veníen la verdura amb la que farem la amanida a la tarda, i també altres per fer estampació amb pintura. Tots volíem tocar-les i mirar… mica en mica ens hem anat col·locant i estàvem molt atents!.Les hem comprat i les hem posat al cistell que hem portat.

 

També hem fet una volta per dins la plaça i hem observat diferents parades que no eren de verdures: el peix, la carn , els embotits… Una peixetera molt simpàtica ens ha dit el nom de diferents peixos i ens ha ensenyat les dents!!!

 

 

 

A la tarda, hem collit els encimas del nostre hort, eren molt grans!!!!

thumb_IMG_5252_1024

 

 

Després hem fet l’amanida  a la classe!!! I no ha quedat res!! la hem trobat molt bona…

 

Esperem que us hagi agradat l’enciam!  Ells s’ho han passat pipa!!

Fins demà!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *