Vivim, sentim i ens movem!

Aquesta setmana hem començat les sessions de psicomotricitat a educació infantil.

Ens hem vestit amb el xandall i ens hem cordat les bambes per passar-ho molt bé…!

Treballem la psicomotricitat molt relacionada amb l’educació emocional, per això creem una sèrie d’ambients i situacions que provoquen diferents emocions, per després treballar-les, de manera transversal a l’aula.

Hem de viure per sentir, ens hem de moure per viure!

Primerament, hem recordat què farem al gimnàs, i quines són les normes a seguir en aquest espai. A més, hem parlat de la importància d’anar equipats amb la roba còmoda, cabells recollits… per tal de gaudir completament de l’activitat. També hem experimentat amb el material que utilitzarem a les diferents sessions. Preguntant a tots si ens sentíem còmodes en l’espai, i quina emoció ens provocava estar-hi. L’alegria va sortir per majoria absoluta!

tovs6843

I… Sorpresa! Tenim un material nou…: Estoretes.

I per què seran…? Ells de seguida han sabut la resposta: “Per fer ioga!”.

img_3913

Hem començat molt contents i contentes gaudint del joc i del moviment corporal, acompanyat de diferents músiques! Per tant… podríem batejar les nostres primeres sessions amb les emocions d’ ALEGRIA i CALMA!

D’altres  aniran visitant-nos per art de màgia…

 

L’essència de quelcom es troba en allò simple.

Només hem de vigilar els ulls amb la que la busquem

Una abraçada plena d’energia!!

Bon cap de setmana!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *