ESCENIFICACIÓ EN ANGLÈS: “THE MONSTER”

Els nens i nenes de P4 han escenificat per parelles la nova història que estem treballant a l’aula d’anglès: “The Monster”. Ho han fet d’allò més bé!

THE MONSTER

La Mary és a casa, al llit, dormint. De sobte sent un soroll, s’aixeca del llit, pregunta “Que hi ha algú?”, però ningú respon. La Mary torna a dormir i altre cop sent el mateix soroll. S’aixeca, pregunta “Que hi ha algú?”, però res. Quan és de nou al llit sent una vegada més el mateix soroll. La Mary s’aixeca, busca, i aquest cop veu un monstre molt gran a la paret de la seva habitació.

El Monstre té molts ulls, nassos, boques, orelles, cabells, mans i peus.

Primer la Mary té por, però després descobreix una manera de fer front al Monstre. Diu unes paraules màgiques i, una per una, totes les parts del cos del Monstre van desapareixent. A la fi, el Monstre ja no hi és, i la Mary torna al llit i s’adorm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *