SAINT PATRICK’S DAY!

Ahir divendres dia 17 de Març vam celebrar a l’escola Saint Patrick’s day, el dia de l’anglès!

Durant el dia, els nens i nenes de P5 van estar cantant i ballant cançons en anglès. A més, duien penjats al coll els “clovers” verds típics del Saint Patrick’s day i cada vegada que parlaven en anglès se’ls premiava amb un gomet! Van parlar molt en anglès!

També, vam tenir la visita de Saint Patrick a l’aula!

I després, vam anar a la recerca dels Leprechauns! Quan vam sortir al pati, vam trobar un tresor! Però estava ben tancat i no sabiem què hi havia dins. Els Leprechauns, semblants als follets, s’havien amagat pel pati de l’escola i només ells podien obrir aquell tresor. Així que tots plegats, vam córrer pel pati a la recerca dels Leprechauns! I els vam trobar TOTS!!! I quan vam poder obrir el tresor… Quina sorpresa!!! Monedes de xocolata!!! Què contents ens vam posar!!!

HAPPY SAINT PATRICK’S DAY!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *