ESCENIFICACIÓ: “LITTLE WITCH”

Els nens i nenes de P5 estem treballant un nou conte en anglès: “Little Witch”. Després d’haver vist i escoltat el conte, han estat ells els protagonistes de la història. Ho han fet d’allò més bé!

LITTLE WITCH: 

Una mare bruixa i la seva filla, que es diu Petita Bruixa, són a casa. És l’aniversari de la Petita Bruixa. Avui fa sis anys.

La mare canta la cançó d’aniversari, li dóna el pastís i li fa tres regals: un barret negre, una escombra, i un llibre d’encanteris. La Petita Bruixa està molt contenta i diu “adéu, mare, me’n vaig”. “Compte” diu la mare “fer de bruixa no és pas fàcil”. La Petita Bruixa diu “vinga, escombra, som-hi”, i se’n va volant.

La Petita Bruixa arriba a un carrer i hi troba un nen amb un gelat. “Dóna’m el gelat” diu ella. “És meu” respon el nen. La Petita Bruixa agafa el llibre d’encanteris i diu “toco el meu nas, toco el meu genoll i el gelat ve cap a mi!”. Però vet aquí que hi ha un llampec, i un tro, i alguna cosa surt malament. La Petita Bruixa no té el gelat, però sí una berruga al nas. “Vinga, escombra, som-hi” diu ella, i se’n va volant.

Quan la Petita Bruixa arriba a casa, la mare li veu la berruga al nas i l’escarneix, “ets una bruixa molt petita!”. La Petita Bruixa, enfadada, agafa el llibre d’encanteris i busca una fórmula màgica per a mares. “Toco el meu nas, toco la meva panxa, berruga-berruga ves amb la mare!”. L’encanteri funciona i la berruga va a parar al nas de la mare. “Visca! Sóc una bruixa, una bruixa terrible” diu molt contenta la Petita Bruixa. La mare suplica “si us plau, Petita Bruixa, treu-me la berruga del nas”. Cada alumne decideix si la petita bruixa treu la berruga del nas de la mare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *