Un projecte molt emocionant

Després d’uns mesos d’intercanviar cartes amb alguns dels avis de la residència «Sant Cebrià» de Tiana, avui hem conegut dues de les responsables d’aquest centre. Han vingut a l’escola i ens han explicat moltes coses: com és la residència, quin és el seu dia a dia, les diferents activitats que fan… Ha estat molt interessant! Els hem pogut fer moltes preguntes, amb les quals hem resolt alguns dels dubtes que teníem.

Si voleu veure com és la residència, podeu entrar a la seva pàgina web clicant aquí.

Però aquesta no ha estat l’única cosa emocionant del matí… és que a més a més ens han entrevistat en directe per Ràdio Badalona i també ens han gravat per fer un reportatge del nostre projecte a Televisió de Badalona! (divendres aniran a gravar a la residència i també ens acompanyaran el mes de maig, quan anem a conèixer els avis).

Clicant aquí podreu escoltar l’entrevista que ens han fet a Badalona ràdio. Atenció està a la segona meitat del programa!

Per acabar el matí hem fet una reflexió sobre l’experiència viscuda i cada un de nosaltres he escrit, en una frase, el què ha significat per ell.

Ara ens toca esperar que arribi el maig per conèixer els avis… quines ganes!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *