Experimentem amb l’energia

Aquest trimestre en el projecte de medi estem treballant l’energia. Per tal d’entendre-la més bé hem realitzat alguns experiments, però abans de portar-los a terme hem formulat les nostres hipòtesis sobre què passaria i després ho hem comprovat.

El primer dia vam experimentar amb l’energia solar, comprovant quins colors s’escalfen més depressa si els deixem al sol, també vam posar-hi glaçons a sobre i vam veure que alguns es desfeien més ràpidament que els altres.

El segon dia vam experimentar amb dues noves energies: l’electroestàtica i la tèrmica. Vam aprendre que alguns elements es poden carregar positiva o negativament mitjançant el fregament i també que l’aire s’expandeix quan s’escalfa.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *