Un final de curs ben ple!

 

Els últims dies del mes de maig i els primers de juny estan essent ben intensos!

El passat divendres 25 vam celebrar el dia Laietània. Al matí vam anar al Parc de Can Solei, on els nostres companys de secundària ens havien preparat una gimcana, i a la tarda vam gaudir amb les activitats preparades per l’AMPA i pels companys de batxillerat. Un dia ben divertit!

 

I el passat dimecres 6 de juny vam anar a l’Auditori de Barcelona a cantar «Partícules», la cantània d’enguany. Dimarts vam fer un assaig general davant dels nostres companys de primària i dimecres vam gaudir molt de l’experiència de poder cantar a l’Auditori juntament amb 800 nens d’altres escoles. Una gran experiència que recordarem durant molt de temps!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *