Què podem fer per canviar, ni que sigui una mica, el món?

Els alumnes de 4t estem treballant l’altruisme a l’assignatura de valors. Durant aquest dies hem parlat, hem vist vídeos i hem arribat entre tots a la conclusió que per nosaltres l’altruisme és: realitzar bones accions i/o ajudar als altres sense esperar res a canvi.

Els vídeos que vam veure van ser:

Vídeo 1

Vídeo 2

IMG_4732

Ahir ens vam parar a pensar què podem fer nosaltres per canviar el món, ni que sigui una mica. Cadascú va escriure en un post-it una acció a realitzar la setmana vinent i vam enganxar-ho en un mural. Ho tindrem a classe per recordar que els petites accions fan la diferència i també veurem si hem aconseguit complir-ho.

Van sortir coses súper maques! 😉

IMG_4733IMG_4734

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *