SETMANA DE LES EMOCIONS!

La setmana passada vam celebrar la Setmana de les Emocions. Van ser un dies súper macos i emocionants. Vam realitzar diferents activitats per a treballar les diferents competències emocionals i tots vam gaudir molt de l’experiència.

  • DILLUNS

Vam llegir el conte «El gotim de raïm» i vam realitzar un debat per parlar de l’empatia i després vam fer una activitat per connectar amb les emocions dels altres.

IMG_4767

  • DIMARTS

Vam poder gaudir de la pel·lícula «Camino a la escuela» i després vam parlar de què havíem sentit veient-la i de la gran sort que tenim.

slide03

  • DIMECRES

Vam treballar en equip però de forma molt especial ja que ens vam barrejar amb totes les classes de primària. Es van realitzar diferents tallers per treballar diferents emocions (alegria, por, tristesa, ràbia, amor i valentia) a partir de murals, contes, cançons i diferents activitats. Va ser molt maco i molt divertit veure com s’ajudaven uns als altres!

  • DIJOUS

Va ser un dia mooolt tendre! Dijous va ser el dia de les abraçades! Tot i que ens va fer una mica de vergonya al principi al final del dia tot era amor! Ens va encantar i a més ens vam adonar que a vegades una abraçada expressa molt més que una paraula.

  • DIVENDRES

Vam rebre unes visites molt especials! Els pares van venir a classe a explicar-nos la seva feina i la seva experiència. Vam aprendre moltes coses súper interessants sobre 4 oficis diferents!

Va ser molt enriquidor i molt maco veure l’emoció en els ulls de pares i fills. Aprofitem per donar-vos les gràcies una altra vegada per tota la vostra dedicació!

La veritat és que ha sigut una setmana fantàstica per a tots i totes! Ens ha encantat! 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *